За нас

Бултехекспорт е българска експорт/импорт компания създадена през 1996 година. Организира делово сътрудничество между Китай, Тайван и България. Представлява интересите на най-големите машиностроителни компании в Тайван и Китай, които разпространяват своята продукция на пазарите по целия свят.

Днес Китай е световния производствен център във всички направления с качество и приемливи цени. Китайските производители са признати лидери в световното производство на практически всички видове стока и оборудване. Ако Ви е необходимо да намерите или закупите машини, съоръжения или оборудване, произведени в Китай Бултехекспорт е вашият доверен партньор. За нас ще бъде удоволствие да си партнираме във всички етапи на вашите проекти.

Китай е на първи позиции по производство на оборудване и автоматизирани производствени линии. Стремежа към високо качество и приемливи цени способстват Китай да заеме лидерска позиция в машиностроенето. Използвайки опита и иновационните технологии от Европейки и Американски компании, които отвориха свой филиали в Китай, машиностроенето през последните години премина от количествени към качествени промени и се явява един от главния движещ лост на Китайската икономика и експорт.

Масово се наблюдава тенденция на модернизация на производствата, отказване от принципа на сляпото копиране и производство на не скъпо, но и не конкурентоспособно оборудване. Тъкмо обратно, новата тенденция на водещите производители е да закупуват технологии, да кооперират поръчки и комплектуващи детайли с водещи фирми от цял свят. Този метод на работа се отрази съществено в производството на качествено оборудване. Не е тайна, че много от световно утвърдени марки и производители поръчват детайли или произвеждат оборудването си в Китай, а също така се борят за китайския пазар, като откриват производства и предлагат високо технологични продукти. Всичко това води до огромна конкуренция между производителите и логически отпадат недобросъвестните и некачествени производители.

Цели

За нас основна задача е да работим с първокласни производители и да търгуваме тяхното оборудване и стоки на производствени цени.

Бултехекспорт организира директен контакт с най-големите машиностроителни компании в Китай произвеждащи промишлено оборудване и производствени линии. Чрез нас Вие можете да посетите предложения от нас или избраният от Вас производител, да посетите различни производители на оборудване и производствени линии. Можем да Ви съдействаме във воденето на делови преговори по закупуването на оборудването и неговото пускане в експлоатация. Ние, нашите сътрудници и преводачи ще организираме топъл и дружески прием в Китай.

Нашите услуги:

 • доставка на промишлено и производствено оборудване произведено в Китай, Тайван или друга страна на произход;
 • доставка на консумативи и суровини за работа с оборудването;
 • провежда търсене за перфектен производител на оборудване или стока, които не са указани в сайта (по заявка на клиент);
 • извършва митническо оформяне при експорта от Китай, Тайван или друга страна на произход и импорта в България;
 • извършва транспортиране на стоката от производителя до склада на купувача;
 • Бултехекспорт извършва сертификация на оборудване или стока за функционалност и съответствие по директивите и изискванията на Европейския съюз “СЕ”;
 • съдейства за пристигането на шеф монтажниците от производителя, пуск на оборудването и обучението на персонала;
 • съдейства за гаранционното и след гаранционно обслужване на оборудването, доставка на резервни и комплектуващи части;
 • предоставяме наш служител за съпровождане на клиент по пътя до производителя, резервация на билети, хотели, трансфери и преводач от китайски на български, английски и руски език;
 • изработваме БИЗНЕС ПЛАН на предлаганото оборудване, изготвен на база на моментното състояние на пазара;
 • превод на документацията за оборудването от указанията на купувача.

Как да купите оборудване от Китай?

Изберете оборудването, което ви интересува от нашият каталог, менюто или направете запитване за индивидуална оферта. Наш сътрудник ще приеме запитването и ще Ви подготви предложение за оборудването или стоката, които Ви интересува. Ние ще отговорим на въпросите Ви подробно и изчерпателно.

Представяме Китайски и Тайвански лидери в машиностроенето и техните производства на оборудване, машини и технологични линии.