Машинен превод и отказ от отговорност

Преводите на този сайт се генерират чрез инструмент за машинен превод. С този вид превод може да добиете обща представа за съдържанието на текста на различни езици. Преводът е напълно автоматизиран и без човешка намеса. Качеството и точността на машинния превод могат да варират. Бултехекспорт ЕООД не гарантира точността и не поема отговорност за евентуални грешки. Някои видове съдържание (напр. изображения, видеоматериали, файлове и др.) може да не бъдат преведени поради техническите ограничения. Технически спецификации, термини и други особености също е възможно да не бъдат преведени.

Целта ни е да предоставяме информацията от нашият уебсайт на повече езици, но не считайте този вид превод за напълно достоверен. Ако не сте сигурни в точността на превода може да се свържете с нас за съдействие.

Базовия език на този сайт е българския. Всички правни тълкувания се разглеждат само на този език, като не се взема под внимание генерирания превод на други езици. Повече информация за нашите Общи условия и нашите Политики за поверителност.