Бултехекспорт

Машини и съоръжения

Ние от Бултехекспорт Ви представяме една изключително малка част от нашият каталог от машини и оборудване за за малки, средни и големи предприятия занимаващи се в различни сфери на индустрията.

Една от най-големите категории в каталога представя машини и оборудване за пластмаси и фолиа. В тази категория са представени екструдери, екструзионно издувните машини – бласт автомати, инжекционно издувни машини, шприц машини, термо-вакуум формоващи машини. Към същата категория е включено също така периферното оборудване, като една неразделна част от процесите свързани с подготовката на процеса и допълнителните и довършителни дейности свързани с икономическата ефективност.

Машини за хартия и картон е друга категория в нашия каталог представяща машини и съоръжения, които са приложими в различни сфери на индустрията. Те обхващат широк крък от дейности, като това включва работа с нови и рециклирани суровини, които след обработка да произведат готов продукт или такъв, който да бъде приложим в завършването на друг.

Пакетиращи и опаковачни машини имат широко приложение в различни отрасли на индустрията. Един от най-открояващите се е хранително-вкусовата промишленост.

Тъй като всеки бизнес е индивидуален, процесите и спецификите на производство на работа са различни ние предлагаме и индивидуални решения, които не са включени в нашият каталог. За повече информация и изготвяне на индивидуални оферти се свържете с наш сътрудник.